Over Francorp

We doen meer dan traditionele consultants. Onze know-how over franchising in combinatie met de lokale ervaring maakt dat we hands-on met u meedenken om het verschil te maken in de Franchise wereld

Francorp, De Franchising Leader

Francorp is ‘s werelds oudste en meest ervaren management adviesbureau gespecialiseerd in franchising. 
In de afgelopen 43 jaar heeft Francorp meer dan 3.000 complete Franchise programma’s ontwikkeld en heeft het 10.000 bedrijven geadviseerd. 

Francorp Belgium

Sinds 2010 is Francorp Belgium marktleider in het verstrekken van professioneel advies en begeleiding voor licensing en franchising. De extensieve ervaring en knowhow van Francorp wordt gekoppeld aan de kennis van de lokale markt, de persoonlijke expertise en ervaringen van zijn medewerkers. Francorp Belgium combineert een niet te evenaren ervaring van meer dan 50 jaar franchise ontwikkeling.
Op vandaag heeft Francorp kantoren in Chicago, Japan, Maleisië, Thailand, Indonesië, Singapore, de Filippijnen, Dubai, Mexico, Centraal Amerika, Argentinië, Chili, België en is het grootste consultancy bedrijf in deze nichesector. Tevens wordt vanuit Francorp Belgium ook projecten in gans Europa verwezenlijkt en liggen verscheidene Europese vestigingen in het verschiet.

Francorp’s klanten bestaan uit vele van de meest succesvolle ondernemingen in deze sector. Ze hebben ervaring in elke branche gaande van onderwijs, productie, retail en dienstverlening, tot distributie en horeca. Bedrijven als Mc Donalds, Carrefour, Bridgestone, Amplifon, Chanel, AB Inbev, Texaco, Vandemoortele alsook vele andere starters behoren tot Francorps klanten. Francorp consulteert meer dan 200 van de top 500 franchises wereldwijd.